Australian courtyard featuring giant black bamboo and native hardwood

By Kim McFayden 6 years ago
Sydney courtyard designed by Aspects Studio

This private oasis created by Aspect Studios offers its owners not only much needed privacy but also a living artwork viewed through the feature windows in the home. The Birchgrove courtyard features giant black bamboo against a backdrop of Australian hardwood screening, cantilevered concrete seating and pops of colour via the red and white outdoor furniture.

Sydney courtyard designed by Aspect Studios Landscape ArchitectsSydney courtyard designed by Aspect Studios Landscape ArchitectsSydney courtyard designed by Aspect Studios Landscape ArchitectsSydney courtyard designed by Aspect Studios Landscape Architects

Categories:
  ARCHITECTURE, elements, INTERIOR DESIGN, LANDSCAPE DESIGN, water feature
this post was shared 0 times
 000
About

 Kim McFayden

  (247 articles)

Founder and editor of Designhunter

Pin It on Pinterest

Share This