Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/dhunter/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287

Rustic minimalism for Canadian treehouse

19 June 2014
The rustic simplicity of this home in the Canadian city of Quebec has been artfully created by architect Christopher Simmonds. Fea

Venice Beach bungalow among the trees

18 June 2014
This striking home was designed for a couple by architectural designer Sebastian Mariscal with an emphasis on retaining the existi

Simple & modest beach shack on the stunning Gippsland Lakes

4 June 2014
This “beach shack” created by Neil Architecture was designed to not only capitalise on the stunning natural surroundin

Light, white architectural delight in Oslo

29 May 2014
Today we’re heading to Oslo in Norway where London-based studio Haptic Architects were asked to design a bright and spacious

Funky Melbourne laneway architecture with electic interiors

26 May 2014
The owners of this funky lane way house in Melbourne certainly thought outside the square when securing somewhere to build their d

Itty bitty prefab

28 April 2014
This itty bitty pre-fab home combines the sustainable features of a small home with off-site construction. Designed by Minimod as

Warm minimalism for serene spa pavilion in Nova Scotia

14 March 2014
If you squint a little it would be easy to imagine this as a stunning luxury home but in fact it is a luxury spa. It is the third

Nautical and natural materials in Balmain

12 March 2014
Balmain is a colourful and cultured suburb of Sydney and is the setting of this home renovation designed by TW Architects in colla

Rugged architectural beauty in the Glasshouse mountains

23 February 2014
This home in the Glass House mountains of Queensland was designed by Bark Design Architects as a place of ‘glass and stone’ wi

Warm minimalism on the beachfront

6 February 2014
This award-winning beach house on the Atlantic Ocean was designed by West Chin Architects to take advantage of unobstructed views